HR-Strateg i Jönköping AB

Nu söker vi en driven och resultatorienterad

Säljare

Som med hög marknadsnärvaro vill fortsätta utveckla våra kunder!

Arbetsuppgifterna

Som säljare på Hestrahandsken kommer du att arbeta med starka varumärken, produkter med högsta tänkbara kvalitét och representera ett välrenommerat företag. Du kommer att ansvara för försäljningen av hela Hestrahandskens sortiment (sport, dress och Hestra Job) i ditt distrikt vilket innebär att du kommer att besöka olika kundgrupper. Vi är övertygade om att din framgång bygger på hög marknadsnärvaro och frekventa besök hos kunderna. Du ansvarar för införsäljning, kompletteringar, clinics och demodagar. Du kommer även att delta på sport- och modemässor samt olika, branschrelaterade events.

Till din hjälp har du kunniga och positiva kollegor, specialister och en väl fungerande back office.

Erfarenheten

Vi söker dig som brinner för att göra affärer och nå högt uppsatta mål. För att lyckas i rollen är det avgörande att du är flexibel i ditt arbetssätt och har en hög social kompetens. Du kommer att träffa kunder i olika branscher vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga att bemöta kunden på deras nivå. Som person är du prestigelös och initiativrik, du ser möjligheter och agerar utifrån dem.

Vi ser med fördel att du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna inom samma eller liknande branscher. Du triggas av göra affärer och har ett högt personligt engagemang i ditt arbete.

Som säljare hos oss utgår du från hemmet men du kommer också relativt frekvent att befinna dig på vårt huvudkontor i Hestra. Med tanke på ditt distrikt bor du med fördel i området kring Jönköping, Borås, Skövde eller Värnamo.

 

Utmaningen

Vi tror att våra säljare presterar som bäst med frihet under ansvar. Du får eget utrymme att planera och styra upp dina dagar på ett effektivt sätt. Du blir en viktig del i ett väl sammansvetsat team där du även har alla möjligheter att utvecklas i din yrkesroll hos oss.

Vi vill fortsätta utvecklas som bolag. Vill du vara med på resan?

Vid denna rekrytering samarbetar vi med HR-strateg. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87 alternativt  elin.andersson@hrstrateg.se.

Vi gör löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Dock senast 15/10. Ansökningar tas endast emot via ansökningslänk och ej per mail. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om HESTRA

Familjeföretaget HESTRA/Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. HESTRA verkar globalt både inom försäljning och tillverkning. Design, utveckling och materialinköp koordineras vid huvudkontoret i småländska Hestra. Handskarna tillverkas i egna fabriker (Ungern, Kina och Vietnam) och inköp av skinn, tyg, foder och andra material sker över hela världen men med kontroll av kontoret i Hestra. Företaget har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.

Under 2018 tillverkades cirka 2 miljoner par handskar. Koncernen har 350 årsanställda varav 60 i Sverige och Norge. HESTRA har dotterbolag i USA, Norge, Tyskland, Ungern och Vietnam samt agenter, distributörer och återförsäljare i över 30 länder. Största marknaderna är USA, Skandinavien och alpländerna. Export står för 65-70 %.

För mer info - www.hestragloves.com

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Utgår hemifrån
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/32
Kontakt
  • Elin Andersson, 0722142387
Publicerat 2019-09-16
Sista ansökningsdag 2019-10-15

Tillbaka till lediga jobb