LMT Group

LMT Group har precis påbörjat en resa där vi ska växa och utvecklas.

CFO

Vi söker dig som kan bedriva affärsutveckling och affärsledning utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Det innebär att du har en tydlig affärsorientering som grundar sig på mycket goda ekonomiska kunskaper.

Ditt uppdrag

Som CFO blir du en viktig och stark kraft i LMT Groups ledningsgrupp där du stödjer CEO och övriga chefer i strategiska frågor. Rollen är framåtriktad, vilket innebär att du till stor del kommer att arbeta med affärs- och verksamhetsutveckling.

Viktiga delar i rollen blir att implementera LMT Groups affärsplan, integrera företag till LMT-plattformen, driva förändringsarbete och även att stödja dotterbolagen i deras utveckling. Du arbetar fram och driver ekonomiska strategier och tillsammans med gruppens övriga ekonomienheter säkerställer du att genom skarpa analyser bistå med korrekta beslutsunderlag, följa upp budget och resultat samt bevaka finansiella trender och prognoser. Vidare ansvarar du för LMT Groups koncernkonsolidering

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med en kandidatexamen i redovisning eller ekonomi samt 10 års erfarenhet som CFO/COO i internationella industrikoncerner. Vidare har du erfarenhet av arbete med M&A processer. Du kommer att arbeta med ett antal bolag inom olika branscher och dessutom på ett flertal marknader vilket innebär att rollen är komplex och kräver förståelse för såväl helhet som detaljer.

Din personlighet

Vi söker en tillväxtorienterad CFO som trivs i en framåtriktad roll nära affären och verksamheten. Du har en utpräglad analytisk förmåga och motiveras av att tillsammans med dina medarbetare diskutera lösningar som leder framåt. Vidare kräver rollen hög integritet, pålitlighet och ett tydligt resultatfokus.

Laget är viktigt för dig vilket innebär att ditt ledarskap är coachande och situationsanpassat. Du har en hög kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Vi ser att du har förmågan att både stötta och utmana dina medarbetare för att tillsammans nå bästa möjliga resultat.

Vårt erbjudande

LMT Group, med starka och långsiktiga ägare, består av stabila och lönsamma bolag som ska växa och utvecklas. Drivs du av lönsam tillväxt, affärs- och verksamhetsutveckling samt att bygga och utveckla lönsamma verksamheter är du varmt välkommen med din ansökan.

Om LMT Group

LMT Group är en länk mellan tre starka grupper av företag inom värdebaserad teknikhandel som består av Ravema, Din Maskin och PLM Group. Företagen utgör en viktig del av den ständiga utvecklingen och den framtida konkurrenskraften inom branschen. Alla tre företagsgrupper är ledande inom sin verksamhet och erbjuder innovativa produktions- och systemlösningar genom mjukvara, maskiner, automatisering, verktyg, industriella leveranser och eftermarknad, som betjänar de flesta sektorer som medicin, energi, ventilation, fordon etc. Vi finns i 7st länder i Norden och Baltikum och där är koncernspråket engelska.

I vår portfölj har vi starka varumärken som; Mazak, Dassault Systèmes, SolidWorks, Hoffmann Group, Prima Power och stor kompetens och kreativitet i vår leverantörsportfölj. Mer information på lmtgroup.se.

LMT Group ägs av Liljedahl Group som är en familjeägd företagskoncern.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/33
Publicerat 2019-09-16
Sista ansökningsdag 2019-11-05

Inapoi la locuri de munca vacante