PacsOn AB befinner sig i ett spännande skede och söker nu efter en

Strukturerad Redovisningsekonom

PacsOns vision är enkel - En partner i världsklass! Bäst på att ge våra kunder optimala lösningar för just deras specifika behov. Det här lyckas vi med tack vare våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet. Vi är en engagerad grupp som håller högt kundfokus i alla relationer. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre, här får du en viktig roll att som Redovisningsekonom bidra med struktur, ordning och reda samt utveckling.

Arbetsuppgifterna

Som redovisningsekonom på PacsOn AB i Jönköping erbjuds du ett omväxlande arbete där du kommer ägna ca 50% av din tid i ett av våra dotterbolag. Där kommer du ha helhetsansvaret för ekonomifunktionen vilket bland annat omfattar:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar - resultat och balansräkning
  • Tidsrapporteringar
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Översyn av lager
  • Leverantörsreskontra

Resterande 50% kommer du ägna åt arbete i moderbolaget PacsOn AB. Här kommer du ansvara för liknande arbetsuppgifter men även arbeta med koncernövergripande rutiner, kundreskontra och moms.

Utöver den löpande redovisningen ser vi också att du kommer ha ett visst ansvar över att utveckla vårt befintliga affärssystem, rutiner och arbetssätt.

Erfarenheten

För att du ska lyckas som bäst i rollen som redovisningsekonom hos oss ser vi att du har utbildning inom ekonomi och/eller har ett par års erfarenhet inom redovisningsarbete. Då du dagligen kommer använda dig av Excel bör du vara trygg i att använda det som ett av dina verktyg.

Erfarenhet av att självständigt göra månads- och årsbokslut är klart meriterande.

Vi arbetar i affärssystemet Jeeves. Har du erfarenhet ifrån detta eller andra affärssystem är det ett plus då vi ständigt vill förbättra och utveckla vårt arbetssätt och system.

Personen

Våra kärnvärden är Kundnära Engagemang, Tillsammans och Handlingskraft och dessa avgörande byggstenar vill vi ska prägla vår vardag och i allt vi gör.

Vi ser att du är en strukturerad person som värdesätter ordning och reda. Vi arbetar i ett högt tempo där kundens behov är i första rummet, intern som extern. Detta lyckas vi med tack vare en god grundstruktur och hög servicenivå. Vi är ett familjärt team på PacsOn och förmågan att samarbeta är väsentlig eftersom det är en viktig del av vår vardag.

Utmaningen

PacsOn är ett stabilt företag med starka och långsiktiga ägare. Som redovisningsekonom hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter i både PacsOn AB och ett av våra dotterbolag. Du kommer nära verksamheten och får jobba tillsammans med engagerade kollegor.

Vi tror på att delegera ansvar då vi är fullständigt övertygade om att det bidrar till att den enskilde individen växer i sin yrkesroll och som människa.

I den här rekryteringen samverkar vi med HR Strateg i Jönköping och frågor kan besvaras av ansvarig Rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87 eller på elin.andersson@hrstrateg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PacsOn

PacsOns affärsidé är att med stark lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälpa sina kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. PacsOn erbjuder kundanpassade och kostnadseffektiva produkter och helhetslösningar inom två områden: Förpackning och Service.

Gruppen som helhet är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av industriemballage, hygien & torkpapper, städartiklar, servering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmateriel. Tillsammans omsätter bolagen inom PacsOn ca 1,2 miljarder och har ca 200 anställda.

PacsOn AB ägs av Herenco AB, ett småländskt familjeföretag i fjärde generationen vars affärsidé är långsiktiga investeringar i bolag med tillväxtpotential. Herenco omsätter genom sina sex affärsområden och 1600 anställda ca 3,5 mdkr.

Läs mer på www.pacson.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/11
Kontakt
  • Elin Andersson, 0722142387
Publicerat 2019-03-25
Sista ansökningsdag 2019-04-22

Tilbake til ledige stillinger