Herenco

Vi befinner oss på en spännande resa och söker just nu efter en

Serviceinriktad ekonomiassistent/koordinator

Herencos strävan efter att alltid vara i framkant och ständigt flytta gränserna framåt gör att vi tillsammans skapar en dynamisk arbetsplats. Vi vill kunna göra skillnad och bidra till samhället i dem områden vi verkar. På Herenco AB är vi en engagerad grupp individer som värnar om goda, långsiktiga relationer och att kunna arbeta nära våra verksamheter inom koncernen. Då en av våra nuvarande medarbetare på moderbolagets ekonomifunktion går vidare inom koncernen söker vi nu efter dig som vill fortsätta utvecklas, tillsammans med oss i en spännande kombinerad roll som ekonomiassistent och koordinator.

Arbetsuppgifterna

Som ekonomiassistent/koordinator hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du kommer ägna ca 60% av din tid inom ekonomi och då ansvara för exempelvis:

· Löpande bokföring, fakturering och månadsbokslut för de bolag i koncernen som sköts av Herenco AB

· Moms och arbetsgivardeklarationer

· Rapportering och avstämning av löner och pensioner

Resterande 40% kommer du bland annat fokusera på att stötta ledningsgruppen inom diverse löpande projekt såsom utbildningar, undersökningar med mera. Du kommer också agera servicefunktion på kontoret vilket innefattar arrangemang kring möten och konferenser, rese och hotellbokningar samt visst inköpsansvar. Du blir helt enkelt en viktig och uppskattad nyckelperson hos oss.

Erfarenheten

För att du ska trivas som bäst i vår organisation ser vi att du har utbildning inom ekonomi eller motsvarande praktisk arbetslivserfarenhet. Då rollen är bred ser vi gärna att du har både erfarenhet och intresse av att arbeta med alla delarna.

Våra dagliga dialoger förs på svenska men då vi ingår i en internationell koncern med bolag i England och Finland bör du också vara trygg i att kommunicera på engelska i tal och skrift.

Personen

Inom Herenco drivs vi av innovation, personligt engagemang, långsiktighet och mod. Det är dessa avgörande byggstenar som tar oss framåt och som vi vill ska prägla allt vi gör, stort som smått.

Vi ser att du är en serviceinriktad person som triggas av att göra lite mer än vad som förväntas av dig och som hugger tag där det behövs. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs att jobba i en dynamisk arbetsmiljö.

Då rollen är kombinerad inom ekonomi, koordinering och service är det av högsta vikt att du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att planera och prioritera din tid självständigt.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegor på ekonomifunktionen samt ledningen och du rapporterar till koncernekonomichefen.

Utmaningen

Inom Herenco är vi tillsammans 1600 medarbetare idag. Vi vill fortsätta vara framåtlutade och ta större kliv. Vi är beroende av engagerade och innovativa medarbetare som vill vara med på resan.

I den här spännande kombinerade rollen finns det utrymme för dig som vill ägna tid åt löpande arbete inom ekonomi och samtidigt få agera servicefunktion på kontoret samt i projekt med ledningsgruppen.

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping och frågor kan besvaras av Rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 23/6.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Herenco:

Herenco är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi drivs av omsorg om samhällena vi verkar i och har ett synligt, personligt och engagerat ägarskap som skapar handlingskraft i vardagen för våra bolag. Tillsammans med våra 1,600 medarbetare skapar och säljer vi idag kundupplevelser för ca 3,5 mdr årligen. Verksamheten består av fem grenar: Emballator, PacsOn, Hall Media, Hamhus, och Vättern Industrier.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/22
Kontakt
  • Elin Andersson, 0722142387
Publicerat 2019-06-04
Sista ansökningsdag 2019-06-23

Retour aux postes vacants