Vi söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxt- och utvecklingsresa där du får en nyckelroll för hela vår inköpsprocess!

Rollen

Som inköpschef hos oss har du en mycket viktig roll i vår fortsatta utvecklingsresa. Du ansvarar för att på ett framåtriktat och strategiskt sätt utveckla våra inköpsrutiner. Som grund ligger hela processen med logistik, montering, produktutveckling och ekonomi. I uppdraget ingår att kontinuerligt utveckla samarbetet med våra befintliga leverantörer, både svenska och utländska. Och det är du som utvecklar och upprättar avtal med stöd av vd.

På sikt kommer du få förstärka din organisation med nya resurser och kompetenser utifrån de behov som krävs för att matcha företagets och avdelningens mål.

Initialt har du ett personalansvar för 2 medarbetare på både produkt- och inköpsavdelningen. Inköpschefen rapporterar till vd och ingår i företagets ledningsgrupp.

 

Erfarenheten

Vi söker dig som har några års erfarenhet från såväl operativt som strategiskt inköp, gärna från tillverkande industri. Vi förutsätter att du förstår de flöden som genomsyrar ett tillverkande bolag och kan se sambandet mellan logistik, produktion och inköp. Vidare har du viss erfarenhet av att vidareutveckla en mindre inköpsorganisation.

Vi ser även att du har erfarenhet av kommersiella avtalsförhandlingar och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Meriterande är det om du har en el-teknisk bakgrund och erfarenhet av att leda andra.

 

Personen

Vi är ett familjärt team där vi agerar prestigelöst och hjälps åt att nå våra mål. Därför ser vi att du kännetecknas som en ”doer” och förespråkar goda tvärfunktionella samarbeten. Vi har en expansiv och spännande resa framför oss där vi behöver engagerade medarbetare med viljan att utvecklas.

Du kommer hålla många olika typer av dialoger såväl internt som externt. Därför ser vi att du är en god kommunikatör som har förmåga att befinna dig på olika nivåer och diskussioner. Att du är mycket strukturerad ser vi som en förutsättning för att du både ska trivas men också lyckas i den här tjänsten.

 

Erbjudandet

Du erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Idag är vi 25 anställda, omsätter cirka 70 miljoner kronor och vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö.

Du erbjuds en roll där du får vara med och bygga processer från grunden och där du har stora möjligheter att påverka hela affärsprocessen i ett stort utvecklingsskede.

Vid den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg. Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87.

Vi ser fram emot din ansökan. Dock senast den 15/1.

Välkommen att bli en del av Eldon Installation!

 

Om Eldon Installation

När Eldon Installations historia tog fart i Nässjö, 1922, var det med inga andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Idag ger vår blandning av livslång erfarenhet och nya idéer oss en svårslagen mix av kompetens. Vi brinner för att överträffa förväntningar och tror att nyckeln till framgång är kompetenta och engagerade medarbetare. Därför vågar vi säga att Eldon Installation är – en kraft att räkna med.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nässjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/44
Kontakt
  • Elin Andersson, 0722142387
Publicerat 2019-12-04
Sista ansökningsdag 2020-01-15

Zurück zu Stellenangeboten